Most ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
A vírusortóm (ESET Smart Security 4) nem jelzett egy vírust és letiltotta (letörölte) a feladatkezelőmet. Azonnnal csináltam egy vizsgálatot és eltávolítottam a vírust. Most újra van feladatkezelő. Lehetséges, hogy még mindig van a gépenvírus ? Windows 7 ultimate 32-bit rendszerem van.2011. dec. 22. 01:18
1/2 anonim válasza:
Futtasd le a vírusirtót vírusok után keresve. Ha nem kap valószínűleg nincs. Bevallom, hogy nekem nincs vírusirtóm mióta újraraktam a gépem, kb. (2-3 hónapja). Még nem észleltem, hogy a gépem hülyeséget csinált volna, vagy esetleg lelassult volna.
Javaslom, hogy futtasd le a víruskeresést, ha nem kap akkor biztos nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Lefutattam, de nem talál semmit. Vírusirtó nélkül ? Az egy kicsit veszélyes ugyanis vannak olyan vírusok amik nem mutatkoznak olyanokban, hogy pl.: hülyeséget csinál a gép hanem a system32 mappába bemennek és "kieszik" a fájlokat.
Mire észreveszed már csak a windows reinstall segíthet.
2011. dec. 22. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!