Miért írja ki ezt a Sims 3 Pets?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a gépre, crackeltem, és mikor elindítom, és kiírja, hogy Nem vagyunk biztosak benne, hogy eredeti Simset használ...
Eddig mindig sikerűlt a játék, és ugyan így crackeltem.
Mi lehet a hiba?
Segítsetek kérlek!
2011. dec. 21. 17:28
2/6 anonim válasza:
Ha frissítette magát a játék, akkor a crack már nem jó hozzá. Az a frissítés nélküli verziószámhoz lett készítve, és az a módosítás után olyan, mintha nem is lenne. A Simseknél van olyan, hogy ha régebbi verziószámú kiadást telepítesz, kényszerít hogy frissítsd. Ilyenkor az új verzióhoz kiadott cracket kell keresni, vagy a legfrissebb kiadást letölteni és letiltani a frissítés lehetőségét.
3/6 anonim válasza:
Igen, csak próbáld meg egy másik crackel.
4/6 A kérdező kommentje:
Crackkel együtt töltöttem le, és azt ami hozzá volt csintam meg.
Másikkal még nem próbáltam, köszi.
2011. dec. 21. 17:42
5/6 anonim válasza:
Biztos jó helyen crackelted? Mert ez most cseles és a kiegészítő crackjét az alapjáték Bin mappájába kell tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
oda tettem. :D
2011. dec. 21. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!