Miért villog és tűnik el az egérmutatója?
Figyelt kérdés
mozillát használok és ma vettem észre hogy az egér mutatója mozgatás közben összevissza villog,és amint nem mozgatom az egeret, akkor a mutató elis tűnik:S ha kilépek a mozillábol akkor az egér utána rendesen műdödik, szval ha mappákban vagy az asztalon vagyok akkor semmi baja, de a böngészőben valami baja van....van valakinek vmi ötlete hogy ez mitől lehet?2009. máj. 19. 00:28
1/1 anonim válasza:
Néha nekem is szokott lenni,úgy vettem észre ,ha nagy méretű flash van az oldalon.De nem biztos ,hogy ettől van.
Szerintem tölts le egy másik böngészőt,mert nekem a többinél nem szokott villogni (hozzáteszem nekem csak ritkán van ilyen Mozzillán ,nem mindig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!