Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Meghajtó formázása?

Meghajtó formázása?

Figyelt kérdés

meghajtót szeretném formázni,de azt írja hogy zárjon be minden olyan alkalmazást ami az adott meghajtón van,bezártam minden ablakot,alkalmazást de még mindig kiírja,esetleg tudnátok bevált módszert,ami segíthet?köszönöm előre is

elnézést ha rossz helyre írtam kérdést

2011. dec. 20. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem a rendszerpartíciót "C" akarod formázni, mert az így nem fog menni...
2011. dec. 20. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:

nem 3 részre van osztva,1 az op-nek 1,filmek zenék stb...

a 3. pedig amit szeretnék alkalmazások játékok vannak rajta

2011. dec. 20. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az oprendszer indításánál indul egy játék update vagy bármi egyéb ami ott lehet. A keresés mezőbi írd be, hogy msconfig.exe + enter és a felugró ablak utolsó előtti fülén van az automatikusan induló programok listája, ott nézd meg, hogy indul-e arról a partícióról valami. Ez a Parancs mezőben van a teljes elérési uttal. itt nézd meg, hogy van-e olyan progi ami arról a partícióról indul, amit le akarsz formázni. Ha van vedd ki a pipát előle. Ha nics, akkor formázd le az oprendzser telepítőCD-jével. Beteszed, telepítés előtt felajánlja a formázást, leformázod a partíciót és kilépsz... Hú, de hosszú lett...
2011. dec. 20. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
úgy látom erre se fogok használható választ kapni...
2011. dec. 20. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:
oh megjött :D utolsó válaszom nem az uccsó válaszra jött :D
2011. dec. 20. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
A "keresés mező" alatt a Start menü keresőmezőjét értem...
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válasz!és az előző válaszom tekintsd semlegesnek

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!