Photoshop smoke brushes? Help
letoltottem,beinstlaltam , raakarom tenni a kepre es ezt irja ki : [link]
mit csinaljak?
A klónozó ecsetet akarod használni a normál helyett. A klónozó a kép kijelölt részét másolja át egy új helyre, nem az ecsetkészlettel fest.
De ezért nem kellett volna új kérdést kiírni, eddig is válaszoltam az ide kapcsolódó kérdésedhez, most is megtettem volna ott.
Normál ecset: B
Klónbélyegző: S (ezt használtad)
Előzmény ecset: Y
Mindhárom mást csinál, ezért ne keverd. Ha nem alkalomszerűen használod a programot, keress rá a Photoshop Gyorstalpaló DVD-re, abban a készítő mindent elmond magyarul a program alapműködéséről, eszközeiről, használatukról, hatásaikról, példákkal.
És valami hibát ír, vagy csak nem listázza őket? A másik kérdésnél mutattam linket, hogy hol lehet az plusz ecsetek megjeleníteni.
Rajzolni pedig csak aktív és látható rétegre lehet. Ha a réteg Háttér típusú, akkor duplán kell rá kattintani, és sima réteggé alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!