Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet...

Grmindenyssa kérdése:

Milyen programmal lehet letörölni azokat a nulla méretű fájlokat, amelyeket unlockerrel sem?

Figyelt kérdés
Bizonyos fájlok mellett, amelyek lehetnek doc, jpg, pps, avi, vagy bármi más kiterjesztésűek, megjelenik egy ugyanolyan nevű és kiterjesztésű nulla méretű fájl. Az "igazi" fájlt lehet másolni, áthelyezni, törölni, de a nulla méretű párjával semmit nem lehet kezdeni, még az unlocker sem bír vele. A rendszer egy legális win 7 ultimate.

2011. dec. 19. 18:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt is, hogy live cd windows-zal takarítsam le ezeket, de annak sem engedte.
2011. dec. 19. 18:18
 2/6 csacsi2 ***** válasza:

Az unlocker pedig megcsinálja csak esetleg a számítógép újraindításakor.

Használj Fájlzúzót pl.:Ereaser

[link]

De az Advanced System Care -nak is van fájlzúzója (fileSheder)

2011. dec. 19. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Az eraser azt írja: A fájl nem található. Ellenőrizze a fájlnevet, és ismételje meg a műveletet.

Az unlockernek azt az opcióját is kipróbáltam, hogy a következő rendszerindításkor takarítsa le ezeket, de akkor sem bírt velük.

Az ASC is ugyanazt írja ki, mint az eraser.

Ja, fontos: biztos, hogy nem vírusos a gépem.

2011. dec. 19. 18:53
 4/6 csacsi2 ***** válasza:

Akkor viszont futtass egy lemezellenörzést!

Futtatásba cmd

chkdsk (meghajtó:) /f /r /x kapcsolókkal!

( chkdsk c: /f /r /x)

2011. dec. 19. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Lefuttattam a lemezellenőrzést az általad javasolt kapcsolókkal, (a másfél terás vinyón eltartott néhány óráig) utána ugyanúgy letörölhetetlenül ott voltak ezek az átkozott árnyékfájlok. :-(

Várom a további ötleteket tőled is, mástól is, köszönettel, közben magam is kísérletezgetek.

2011. dec. 20. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem minden segítőnek és érdeklődőnek, hogy megleltem a legegyszerűbb megoldást: A fantomfájlok kiterjesztését csoportosan, egyszerre mindet megváltoztattam egységesen 000-ra, ezután rögtön le lehetett törölni, akár a lomtárba, akár véglegesen. (Bár a lomtárba ugyan minek raktam volna ezeket a dühítő vacakokat!)
2011. dec. 22. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!