Asztali DVD lejátszó végig lejátsza?
Ki akarom irni a Harry Potter halál ereklyéi 1-2részt plusz Fönix rendjét és a Félvér herceget.
A kérdés az (mivel öszz 6,5gb os a filmpakk)hogy ezeböl 4,7 gbos lemezre ha ráteszem akk pl a DVD lejátszó végig fogja e játszani a filmet?(mivel a filmidö majdnem 4 és fél óra hossz--Halál ereklyéi 1-2 rész---a lemez meg 120 perces.
Gondolom egy lemezen levö pl 4és fél órás film nem fér rá egy 120 perces lemezre vagy nem jól tudom?
Ebbe kérek segítséget! :DD
nem tudom h jól értettem e, de te 6.5 gigát akarsz felrakni 4.7 gigás lemezre? hát...sok sikert hozzá :)
egyébként gondolom nem egy darab nagy fájl az egész, szóval első dvdre mehet mondjuk az 1.-4. részek, 2.ra meg az 5-7/8 vagy hogy vannak számozva...
4,7 gigával számolj. a 120 perc csak egy közelítő információ arra, hogy kb mekkora méretű tartalom fér fel klasszikus dvd formátumban, általános beállításokkal. persze a beállítások módosításával ez az érték elég széles skálán mozgatható.
ha meg adat formátumban (avi, mkv, mpeg, divx, stb.) rakod fel, akkor semmit se jelent.
"ha meg adat formátumban (avi, mkv, mpeg, divx, stb.) rakod fel, akkor semmit se jelent."
még annyi, h azért nem árt, ha a lejátszód képes is lejátszani az adott formátumot...
Akkor gyakorlatilag nyugodtan rátehetem a majdnem 4és félórás filmet egy 120perces 4,7gbos lemezre?
Igen amugy adatként akarom felirni a filmeket (AVI) formátumként--amilyen maga a film:D
A DVD lejátszom amugy támogatja a formátumot.
De volt olyan film is ami a dvd ben megakadt és átvitte a következö filmre, a PC-n meg szinte semmi gubanc nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!