Miért nem tudom boot-ba beállítani a cd-t, hogy azt olvassa először? (info lent)
Figyelt kérdés
Berakom biosba a boot devicesnél hogy a cd meghajtót olvassa a gép ne a winchestert és nem olvassa be a gép a windows cd-t. mi lehet a gond ?2011. dec. 18. 19:07
1/19 anonim válasza:
Rosszul írtad ki a CD-t vagy rossz az íród... Szerintem...
2/19 A kérdező kommentje:
win7 et akarok feltenni egyáltalán ezt igy kell ?
2011. dec. 18. 19:16
4/19 A kérdező kommentje:
Úgy irtam ki hogy ISO file-t beraktam daemon toolsba és utána kimásoltam egy mappába ami benne volt és azt irtam ki nem pedig az iso-t
2011. dec. 18. 19:19
5/19 anonim válasza:
Na ez a gond. Rosszul írtad ki. Az ISO-t kell arra alkalmas programmal képfájl lemezre írás funkcióval kiírni. NERO, de jó más is...
6/19 anonim válasza:
Ugyanis a te módszereddel pont a bootszektor marad le, így nem lesz bootolható a lemez...
7/19 A kérdező kommentje:
És mivan akkor hogyha simán elkezdem telepiteni fel? ugy hogy sajátgépben elinditom és felrakom. két rendszer lesz a gépemen?
2011. dec. 18. 19:25
8/19 anonim válasza:
Ne tedd. Egy partícióra két rendszert ne tegyél. Formázni meg úgysem engedi a rendszerpartíciót, mert ugye fut a windows. Így semmikép nem lesz jó. Írd ki rendesen.. 100Ft egy CD. Küldjek?
9/19 csapo1002 válasza:
Bocs, hogy beleszólok, de: az ISO filet nem dvd-re írjuk? A cd-re a CUE file megy, nem
10/19 anonim válasza:
Ha a CD-ből ISO fájl csinál, akkor CD-re is kell visszaírni. ISO lehet cd vagy DVD is. Az egy sima szabványos képfájl. Értelemszerű, ha CD-ről készült a képfájl, akkor arra írja ki, ha DVD-ről, akkor meg arra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!