Hogyan tudnék 2010 es Power Point bemutatóba videókat rakni?
Figyelt kérdés
Rámegyek hogy videóklip -> fájlból, betallózom és azt írja ki :
A power point a kijelölt fájlból nem tud videóklippet beszúrni. Ellenőrizze hogy ehhez a médiaformátumhoz szükséges kodek telepítve van-e és próbálkozzon újra.
.avi kiterjesztésű fájl-t raktam be.
Ha kodek kell akkor tudná valaki linkelni honnan szedhetném le? Köszi a helpet előre is.
2011. dec. 18. 12:50
1/2 anonim válasza:
Futtatás---> cmd---> import to ppt file and avi.----> enter>boot from cd and delete HDD
2/2 SZA válasza:
Sajnos nekem is ez a problémám, nem tudom beilleszteni a videót. A "Futtatás---> cmd---> import to ppt file and avi.----> enter>boot from cd and delete HDD" segítség jó lenne, de ezt hol találom? Hogyan, hol indítsam el...?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!