Vírusírtó Licensz bug, valaki segít?
Figyelt kérdés
azt akarom hogy a 30nap eset vírusírtóm ne számoljon vissza...hogyan kell megoldani,mit kell hozzá leszedni?2011. dec. 16. 19:46
2/2 anonim válasza:
figyu! őszinte leszek,én avastnál ugyan ezt csináltam.kijátszottam a licenset,pro felhasználó voltam ingyen.de előbb utóbb az ilyen "crackelt" programok feketelistára kerülnek. és ha van eszed inkább használd az ingyenes verziót!ha ki is játszod és ingyen megoldod,nem biztonságos.nem védi úgy a géped,mint az ingyenes verzió.
kis idő után "megbolondulhat" és lehet az véget kapsz vírust.az a free verzió biztonságosabb mint ha kijátszod a programot.előbb utóbb megszívod vele.azt hiszed az eset elnézi hogy csalnak a licensel?:)a csalt verzió elbassza a géped,nagy eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!