Melyik a legújabb vagy legmodernebb játék (ok)?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 17:35
21/28 anonim válasza:
A VGA még csak-csak jó, meg a RAM is, de a CPU(?!)... 1.8Ghz? Ez ugye ugratás?
22/28 A kérdező kommentje:
Nem, én komolyan beszélek. Egy AMD Sempron 3200+ 1.81 GHz-ről van szó. Igaz, mikor nyitom a játék indítóját, kell egy 5-10 másodperc amíg elsötétül a kép, nameg annál a kék-szem matricánál is időzik egy keveset, de mikor beindul már rendesen fog menni. Talán nem 100%-osan, de 90-esen biztos. Feltételezem ha erősebb lenne a proci mégjobban menne, és akkor talán végre beindulna a BF3, mert most csak elsötétül a kép, winyó alig terhelődik, de a proci maxon dolgozik. Mondjuk nincs lefagyva, mert le tudom ablakozni, de semmit nem csinál. Fél órát dolgozott, aztán meguntam és kikapcsoltam. Nem tudtam vele mit csinálni. Akár hányszor próbáltam, ugyan az volt a gond. Most próbálok szerezni bele egy Athlon X2 6400+ -ot, hátha jobb lesz. XD
2011. dec. 18. 10:02
23/28 anonim válasza:
Nem csak a proci hihetetlen gyenge, de az 1 giga ram is kb semmire sem elég.
24/28 A kérdező kommentje:
Nem nem, a VGA 1 GB, a RAM 3 GB. Mellesleg abszolút egyáltalán nem muszáj elhinni, én csak leírtam. :-)
2011. dec. 18. 11:41
25/28 anonim válasza:
Elhisszük, csak tudod, kevés ember bűvészkedik ilyen gépen játékokkal. :)
26/28 A kérdező kommentje:
Értve, de én már szerintem kihoztam a maxot belőle. Proci tuning, legújabb szoftverek, minden szépen rendben és hát amit kell azt beindítja. Szal jól megvagyok, csak mindenfelé még a boltokban is a BF3 Trailer-ei mennek... Piszkosul be vagyok rágva hogy nekem be se indítja... :-(
2011. dec. 21. 15:27
27/28 anonim válasza:
Hidd el, kezet foghatunk. Nálam szintén se kép, se hang nem volt, mikor tesztból feltettem. Hiába a 4magos Phenom, a GF8600GT kevés neki. Ha meg ez nem elég, akkor nálam kilőve.
28/28 A kérdező kommentje:
Tudom, csak hát az agyam eldobom. Mindenfelé FULL HD-ben reklámozzák: A Háborút te választod, de a fegyvert mi adjuk!. Na ettől kikészülök, aztán ami rosszabb, beadják a játék trailerjét, és akkor nekem KAMPEC! Annyira játszanám, hogy nem is tudom mit tegyek. Próbáltam a Win7 minden verzióját. Mellesleg az a verzió van meg, amelyik 3 db 4 GB-os ISO-ból áll, és sorban be kell tenni és kb 12 GB feltelepítve. Telepítőjében a játékról ad képeket unaloműzésképp. Sőt még a telepítője is magyar, csak a játék nem (elvileg). Igy még játék nem szivatott meg soha. A legfájdalmasabb az a 2 hét, ami alatt sikerült letölteni. De a fene akkor állt belém, mikor megláttam a boltban a BF3 CD-t.
2011. dec. 21. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!