Samsung Galaxy S 5. 0 WIFI-re offline GPS megvalósítható?
Sziasztok! Samsung Galaxy S 5.0 WIFI médialejátszóm van.
Esetleg akinek hasonló van, vagy ért hozzá, megoldható e hogy internetes kapcsolat nélkül is hozzálehessen férni a GPS-hez? Saját pozíció meghatározás stb, vagy mennének rajta az offline GPS programok? iGo-t próbáltam rajta, igaz házon belül, de olyan 10 percig írta hogy GPS jel keresése, de ráuntam..
Ez is ugyanolyan androidos eszköz mint egy androidos telefon csak ebbe nincs telefon funkció. Ha azokon is meg lehet oldani akkor ezen is.
Igo-n kívül (ami amúgy se egy nagyon hivatalos cucc androidra) van még egy rakás offline navigációs program. Pl. Sygic, Sygic Aura, Ndrive, Navigon.
Meg GPS jelet azért ne a házon belül próbálj keresni.
Ezek az offline navigációs programok képesek megállapítani hogy hol vagyok?
Ez egy elég bugyuta kérdés, és elég egyértelmű rá a válasz. Szerinted, hogy tudna elnavigálni akárhová is, úgy hogy nem tudja épp hol tartózkodsz? Pont az a feladata. Mutatja hol vagy és megmutatja az utat hogyan menj oda ahova menni akarsz.
Egy navigációs program attól offline, hogy nem kell neki net ahhoz, hogy betöltse a térképeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!