Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a Half Life 3 BETA telepítő...

Mi a Half Life 3 BETA telepítő kódja?

Figyelt kérdés
Már mindent végignéztem. Sehol semmi... a letöltött telepítő mellett volt egy txt, benne hogy a halflife3beta.com-on kell megkeresni a kódot. Minden porcikáját átbújtam annak az oldalnak, de semmi. Nektek nincs meg ez a játék? Kellett hozzá kód? Mellesleg van benne 2 pak fájl (a telepítő exe-je mellett), nos ezeket nem lehet kicsomagolni valamilyen progival? Ha igen, mivel?
2011. dec. 14. 17:46
 1/4 Hintalow ***** válasza:
Tuti valami kamut szedtél le, semmilyen információ nincsen arról, hogy a Valve a Half Life 3-on dolgozna.
2011. dec. 15. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:
A halflife3beta.com-on utánanézhetsz, mellesleg mindenfelé ott van a torrenteken. Half Life 3 BETA LiQuiD néven megleled. Igaz, tuti simlis verzió, de jó lenne játszani.
2011. dec. 15. 16:04
 3/4 nazguls ***** válasza:

Hát jó lenne ha egyáltalán az Alpha kijött volna xD

De viccet félretéve a .pak fájlok valószínűleg simlisek , és nem te vagy az egyetlen ember aki végigbúj egy oldalt egy kód után. Ne is próbáld tovább. xD

2012. febr. 1. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, már hagytam a fenébe. Az Ep3-ból kiszedett 5 MAP-ot végigjátszodtam és kész... Ha ismét kedvem lenne hozzá, majd az egésznek nekiállok az elejétől... :) HL1-től az EP2-ig xD
2012. febr. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!