Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan jelszó feltörő,...

Van olyan jelszó feltörő, amit nem kell letölteni és online lehet használni? és ha igen hol találom meg?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Garantálom neked hogy még letölthetőt sem találnál, ami működik, nem hogy online xD
2011. dec. 14. 15:52
 2/12 Giovanni ***** válasza:

Brute force el járás működhet nagyon kicsi esélye van de lehetséges. Online nincs ez hülyeség. Ha jelszót szeretnél megszerezni menj át hozzá vigyél egy usb kulcsot, rajta egy jelszó vissza fejtővel nevet nem mondok direkt :D

Be dugod el indítod a programot és már mutassa is.

2011. dec. 14. 15:55
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

"Be dugod el indítod a programot és már mutassa is."

Ja. 10 karakteres jelszó BruteForce-val 150 év. Grat.

2011. dec. 14. 17:04
 4/12 Giovanni ***** válasza:
17:04 az csak egy el járás én egy vissza fejtő progiról beszélek amit használok is. Grat.
2011. dec. 14. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

"az csak egy el járás én egy vissza fejtő progiról beszélek amit használok is"

Azt én is tudom, hogy az egy eljárás. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy egy kellően erős géppel végigpróbálgatja a lehetséges összes variációt. Na már most ha veszed az angol ABC-t (25 karakter) + a számokat (10 karakter) meg mondjuk pár egyéb karaktert (20 karakter) az összesen 55 féle karakter. Ha ebből képzel egy 10 karakteres jelszót, akkor az összes variációja ennek kb 97656250000000000 variáció. Ha hozzáveszed, hogy ma egy erős gép másodpercenként hány tízezer variációt tud végigzongorázni, akkor rájössz, hogy a 150 év amit írtam még kevés is.

Ez nem vita tárgya ez a MATEMATIKA, oszt jónapot...

2011. dec. 14. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

itt meg egy oldal, ami megmondja egy adott jelszóra, hogy BruteForce ELJÁRÁSSAL :)) mennyi ideig tartana feltörni...

Próbáld csak ki egy tízkarakteres (szám, betű,jel) jelszóval...

[link]

2011. dec. 14. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

"én egy vissza fejtő progiról beszélek amit használok is."

Már csak meg kell szerezni a fájlt, amit vissza kell fejteni. Anélkül semmit sem érsz. Pláne hogy a modern authentikáció vissza nem fejthető jelszótárolást alkalmaz...

2011. dec. 14. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen amikor valaki alul marad és nem tud veszteni.
2011. dec. 14. 19:43
 9/12 anonim válasza:

Nincsen olyan, de ez esetben ajánlom figyelmedbe a rengeteg jelszó feltörésére szolgáló"keyloggert"

Am meg beírtam az én jelszavam a nemrég elhangzott honlapon:

It would take a desktop PC

About 97 billion years

to hack your password

2012. febr. 11. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Pontosítanék. A keylogger nem feltöri vagy kitalálja a jelszót, hanem ellopja. Az megint más. Csak azért pontosítok, mert sokan ezt is jelszó feltörésnek hívják, holott köze nincs hozzá. A keylogger mellé kell még egy fontos dolog: az ember, aki tudja a jelszót. Na ez szokott hiányozni és enélkül a keylogger sem ér semmit...
2012. febr. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!