SOS! Windows gond?!
Figyelt kérdés
Pár hete újratelepitettem a windows xpmet, lehuztam hozza a sp3at de mindig irta hogy valamiket frissiteni kell de hiaba mentem ra h oke utana azt irta nincs ilyen oldal. Nem is ertem a windowsom igaz mert nemet de most keri a product keyt de hiaba keresek googlen nem jok, raadasul nem is enged igy csinalni semmit csak aktivalni de igy nem tudom. mint irtam elobb nem tudok sehova menni a gepen, kijon az aktivalo ablak, ha ramegyek a kilepesre kijelentkezik. sos. mit tegyek tudtok segiteni?2011. dec. 13. 16:39
1/3 anonim válasza:
Tölts le egy magyar tört verziót SP3-al és annyi...
2/3 A kérdező kommentje:
toltenek le, de irom hogy nem tudok semmit se a gepen, startom sincs meg mappak,ikonok,talca se, csak az aktivalo ablak. telefonrol irtam ezt is.
2011. dec. 14. 15:03
3/3 anonim válasza:
Nem is ezzel a géppel gondoltam, hanem egy másikkal - haver, testvér, ismerős, osztálytárs -, mert ezzel a géppel így nem lehet semmit kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!