64 bites Win7-re felrakhatok 32-es K-Lite Pack-ot?
Le lehet, csak az a gond, hogy az nem telepítős. Egyébként sem indul, már próbáltam. Viszont ha te tudsz olyat, ami 64 bitre feltolható önmagában, akkor linkeld be, örülnék neki.
Ám azért kérdezem, mert a 32 bites verziónál nem volt feltüntetve, hogy 64 bites rendszer alá is jó,így nem álltam neki a telepítésnek. Ha viszont teljesen kompatibilis, minek fejlesztik külön a 64 bites K-Lite Codec Pack-ot?
lol @ Kérdező
Először is:
Másodszor:
Az MPC-HC egy külön program, amit be szoktak rakni a K-Lite-ba. De önmagában is elég hatásos. Ha már K-Lite -ot használsz, tedd fel mind a 64, mind a 32-bites változatot.
Ugyan is külön kodekek kellenek a 32 és 64-bites lejátszóprogramokhoz. Plusz a 64-bites segítségével tudsz bélyegképeket generálni a Windows intézőben több formátumhoz. (mkv, flv stb)
Tehát a másik kérdésedre válaszolva:
32-bites rendszeren elég a 32-bites K-Lite.
A 64-bites Windowsnak viszont van egy 32-bites alrendszere, ami kell a 32-bites programok futtatásához.
Tehát a 32-bites programokhoz pl 32-bites kodek kell, viszont a 64-bites programok már 64-bites kodeket igényelnek. Továbbá a 32-bites K-Lite nem tud olyan extrákat, mint bélyegkép generálás, mert nem a 32-bites Windows alrendszer irányítja a Windows intézőt, hanem az is 64-bites. :)
Az MPC-HC -t illetően pedig, akár egymás mellett is fent lehet mind a 32-bites, mind a 64-bites változat.
Én speciel a 32-biteset használom, mert én madVR képrenderelőt használok a 10-bites HD videókhoz. (Windows 7 x64) Tehát az sem helytálló, hogy nem megy a 32-bites lejátszó 64-biten.
Mindezen felül a linkelt oldalon van ZIP és telepítő változat is, kényednek-kedveden megfelelően. Azt nem tudom korábban honnan szerezted be, de programokat a saját oldalulról szokás leszedni mifelénk. :)
Talán így már tisztább a kép, sok sikert!
Akkor tedd fel a legújabb DirectX-et:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!