Milyen képszerkesztő programmal lehet egy képet kivágni és beilleszteni egy más képbe?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 16:40
1/10 anonim válasza:
Tudás és bonyolultság alapján egészen a Paint-től kezdve a Photoscape-en át a Gimp és Photoshopig bármelyik képes rá, csak nem egyforma módon. Míg a paint a legegyszerűbb módon és legkevesebb eszközzel és képességgel végzi el, addig a Photoshop teljes körű és profi program erre.
2/10 anonim válasza:
tedd ide a két képet (persze csak ha nem titkos) és megpróbálunk segíteni
4/10 anonim válasza:
ez mintha csak egy kép volna,
de mit,mibe illesszünk most ?
6/10 anonim válasza:
oké,megvan a két kép ,de nem írsz semmit,hogy melyiket,hogyan, melyikbe,
pl így ? vagy másképp ?
7/10 A kérdező kommentje:
forditva. az arcnak a körvonalát rakd bele abba a szines képbe légyszi!
2011. dec. 10. 18:10
8/10 A kérdező kommentje:
úgyértem a körvonalát, hogy a körvonalát kivágod, s a képet belerakod
2011. dec. 10. 18:11
9/10 anonim válasza:
Ezt a kettőt azért ne akard egymásba illeszteni, legalábbis ne a vízjeles képet. Vannak nagyon jó leírások, amivel ilyen képi effekteket lehet létrehozni, és beleilleszteni más képekbe. Ezt lehet maszkolással, és ecsetekkel is elérni, egy komolyabb tudású rétegkezelő képszerkesztővel megoldható.
Én így értelmeztem. Mivel a kép vízjeles és csúnyán mutatna, csináltam másból (photohop):
Ezek csak ilyen felületes áthúzások, ha nem tetszik vagy másra gondolsz, akkor át lehet szerkeszteni vagy javítani. Fordítva nem
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2011. dec. 10. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!