Játék alatt van különbség egy x86 és egy x64 es windows között?
Az Adobe CS5 inkább a mervlemezre szeret 16 gigás fájlokat irogatni, ha úgy van beállítva. :)
Azt tudom elképzelni, hogy az a program egy Ramdrive-ot csinál, a PS pedig arra cachel. De megsúgom neked, hogy 32-bites oprendszer KÉPTELEN 4GB-nál több memóriát megcímezni. 32-bites rendszeren az egyébként ennél több ramot használó 64-bites PSCS5 sem fut, csak a 32-bites változat.
"A kérdező kommentje:
16 gb ramom van, tudom hogy alapból nem tudja kezelni az x86, de egy orosz progival ki tudom ütni hogy kezelje szóval ez sem akadály."
Kérdező: érdekes lenne 32 biten 16GB-os tárterületet megcímezni. Kár, hogy nincs matematika Nobel-díj mert indulhatnák érte. Gondolom lövésed sincs miről beszélek.
"Megfelel?"
Nem felel meg. A processről mutass screenshotot, amint éppen X giga memóriát foglal (X > 4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!