Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nagyon fontossss . Mi a baja...

Rajmi97 kérdése:

Nagyon fontossss . Mi a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés

Vista téma volt rajta (XP-n) és uninstaláltam és semmi baj eddig újraindítom , bekapcsolódik és nem hoz ki mást csak a hátteret se tálca semmi . Ja és az egeret is látom tudom mozgatni de a többi mért nem jön be?

Valaki részletesen elmondaná ha tudja hogy mit tegyek?

2011. dec. 10. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra az oprendszert, és jegyezd meg egy életre hogy nem érdemes ilyen témákkal buherálni, mert rácseszel utána vele.
2011. dec. 10. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Explorer.exe fut?
2011. dec. 10. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Indítsd csökkentett módban, és csinálj egy rendszerviszaállítást. (Kellékek--> rendszereszközök--> rendszer-visszaállítás) Válassz ki egy időpontot, amikor még rendesen működött a géped, és vissza fogja mágát állítani. Persze ez csak abban az időpontban lehetséges, ahol készült mentés. Pl ha te nem csináltál, a Windows autómatikusan készít, amikor valamilyen programot telepítettél. Egyébként ha Vista témát akarsz, javaslom a Vista Inpirat-ot. Én is azt használom már évek óta, és tökéletesen működik, semmi baja a gépemnek.
2011. dec. 10. 13:02
 4/11 A kérdező kommentje:
ömm oké igen am azt használtam csak kitöröltem ey fontos ikont ami kellene a témához kapcsolodoan és ezért ujrakartam tenni de ezt let.. nemtudom hogy fute az exe. 2. annyira nem nagyon értek ehez hogy kell csökkentet módba tenni? megnyomom F8 és bejön egy kis ablak amin két lehetőség közül választhatok melyiket válasszam és utána mit tegyek?
2011. dec. 10. 14:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát megvan a csökkentet mód de még így is csak egy fekete háteret hoz be csökkentet móddal a sarkakban se tálca semmi...
2011. dec. 11. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
mondtam én hogy os reinstall lesz a vége :D
2011. dec. 11. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Áhh de hát minden cuccom rajta van....
2011. dec. 11. 13:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Megoldódott a gond az volt a hiba hogy valamit bezavart a téma mert rendszer visszaállitásal megtudtam csinálni de újra le uninstaláltam a témát és megint olyan lett mostmár csak az lenne a kérdésem hogy hogy tudom újra telepíteni a témát?
2011. dec. 13. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan mondtad hogy ezek után vissza akarod tenni?!
2011. dec. 13. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:

12-10 13:02-es vagyok.

Ha nem formázod le a HDD-t, és úgy telepíted újra a rendszert minden cucc megmarad a gépeden, és kitudod menteni. A documents and settings nevű mappában megkeresed a régi fiókod és ott lesznek file-ok. Viszont ha ezt megtetted, formázd le és telepítsd újra rendesen.

2011. dec. 14. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!