Hogyan kell vissza tenni a tálcára az eltűnt hangerő ikont?
Vezérlőpulton keresztül nem megy. (Win.)
Az értesítési területen is jól van bejelölve(Ikonok és értesítések).
Szerintem telepítsd újra az audio drivert!
Szerintem...
Első válaszra gyanakszom, viszont ez egy általános Windows gond.
1. Helyezze be a Windows XP CD-t a CD-ROM- vagy DVD-ROM-meghajtóba. A CD-ROM automatikus indításának mellőzéséhez tartsa lenyomva a SHIFT billentyűt.
2. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
3. A Megnyitás mezőbe írja be a cmd parancsot, majd kattintson az OK gombra.
4. A parancssorba írja be az alábbi sorokat, és mindegyik sor után nyomja le az ENTER billentyűt. A CD-ROM-meghajtó annak a CD- vagy DVD-meghajtónak a betűjele, amely a Windows XP CD-t tartalmazza. A rendszergyökér a Windows rendszerfájljait tartalmazó mappa elérési útja és neve (általában C:\Windows):
CD-ROM-meghajtó:
cd i386
expand sndvol32.ex_ rendszergyökér\system32\sndvol32.exe
Figyelje meg, hogy a parancsban az „ex_” és a „rendszergyökér” kifejezések között szóköz található.
Ha például a számítógép CD-meghajtójának betűjele „E”, és a Windows rendszerfájljait tároló mappa a C:\Windows, akkor a következő sorokat írja a parancssorba (minden sor után nyomja le az ENTER billentyűt):
e:
cd i386
expand sndvol32.ex_ c:\windows\system32\sndvol32.exe
5. Írja be az exit parancsot a parancssorablak bezárásához.
6. Ellenőrizze, hogy elindítható-e a Hangerőszabályzó segédprogram, és hogy a Hangerő ikon megjelenik-e az értesítési területen (ha ezt a lehetőséget választotta).
Tessék: (XP-re)
csomagold ki és másold be a C:\WINDOWS\system32 mappába
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!