SOS! Újra szeretném rakni a windows 7-emet de azt akarom hogy meg maradjon a THE SIMS 2 JÁTÉKÁLLÁSOM. Hogy csináljam? Segítsen valaki.
Újraszeretném rakni a gépemet, viszont nem szeretném hogy el vesszen a The sims 2 JÁTÉKÁLLÁSOM.Tehát ott ahol tartok, azt nem lehet valahogy elmenteni, és Windows újra rakás és sims újra telepítés után onnan folytatni ahol abba hagytam?
Segítsen valaki..hogy tudnám elmenteni a játékállásom?
Esetleg valamelyik mappában egy fájlt kell ráraknom pendrivera?(amit utána vissza tudok másolni ha újra fel van rakva a sims?)
Szerintem ezeket mentsd le majd másold vissza:
\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads\
\My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\
\My Documents\EA Games\The Sims 2\Saved Sims\
\My Documents\EA Games\The Sims 2\Projects\
Most hirtelen nem tudom mi a pontos elérési útja a Win7 esetén a dokumentjaidnak ( talán users\<usernév>\Dokumentumok ? ) de szerintem biztosan megtalálod!
Igen megtaláltam.Nagyon köszönöm neked..:)
Remélem jó lessz:S őh ez biztos jó lessz?
Őhh nekem a Saved sims mappába nincsen semmi:O
Az nem gáz? légyszí írj vissza:)
Őh ezzel most nem értettem hogy mit akartál, de
nekem nincs olyan hogy al user nekem ilyen van pl:
C:/Users/Kitty/Dokuments és ezen belül van olyan mappa hogy Download( itt a letöltéseim vannak) meg EA Games (ebbe meg a sims).
És a simsen belül ilyen mappáim vannak:
Cameras,Collections,Config,Downloads,HTTPcache,LockedBins,Logs,LotCatalog,Movies,Music,Nieghborhoods,Paintings,Pet Breeds,Pet Coats,Projects,Saved Sims,SC4terrains,Storytelling,teleport,Thumbnails.
Ilyen mappákat tartalmaz a simsem.De hiába mentem el a játékot, hogy ott folytassam ahol abba hagytam az a mentés nincs sehol itt :O De ha be lépek a játékba akkor normálisan tudom folytatni.De nekem pont egy olyan mentés kellene,csak nem találom..
Azért jó hogy vannak jó emberek akik próbálnak segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!