Miért töltik az emberek a játékokat, miért nem veszik meg?
kedves kérdező.
azt írod hogy te is 100 ezerből gazdálkodsz,
ebből 40 ezret adsz le otthon, a többit magadra költöd.
akkor valószinüleg a szüleiddel élsz/laksz még együtt. majd ha saját különálló családod lesz és a teljes rezsit meg a megélhetést és a gyerek iskoláztatását és egyéb minden mást neked kell fizetned akkor nem fog megmaradni 60 ezer a zsebedben amit csak magadra / eredeti dvd/cd lemezekre /fogsz tudni költeni. nőj fel. ez a való világ...majd akkor tedd fel a kérdést még egyszer. kíváncsi leszek lesz e akkor is 60 ezred amit rákölthetsz eredeti lemezekre. és továbbra is csak a 100 ezerből./az átlagból/
Már laktam külön...:) Több, mint 3 évig. Szóval nem kell bemutatni, de azért köszi.:)
Nem jött össze, így hát én hazaköltöztem, meg ő is. A mostani asszonyommal pedig jövőre tervezzük.
És amúgy sem írtam olyat, hogy azt DVD-re tudnám költeni. Abból veszem a saját dolgaima (tisztálkodószerek, étel melóba, cigi, buli, és minden más).
De mikor külön éltem, az akkori párom pedig már megszült, szóval a gyerek is adott volt, ő GYES-en, és pedig a már említett keresetemmel, akkor is volt 1000-2000 Ft-om, hogy 1-2 játékot megvegyek, mellette volt kaja az asztalon minden nap, és még ruhára is tellett. Az albérletem pedig 55000 Ft/hó volt fixen, gázfűtéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!