Egy jó/ajánlott VIRUSIRTO?
olyan vírus irtó kellene ami free,megbízható,és jó
+ ti is kiprobáltátok/teszteltétek
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..
Szóval feltettem indirekt módon ezt a kérdést, hogy több infónk legyen. Érdemes elolvasni a kommenteket! Kiderül, hogy nem az számít, hogy milyen a vírusirtó. Sőt! Még az sem számít igazán, hogy van e egyáltalán vírusirtó!
Lehet hogy igazad van, és aki fél, használjon vírusirtót, valóban, ezt nem vitatom. Az Ukrajnai viszonyokat nem ismerem, de elképzelésem van, ami nem pozitív előjelű. Épp erről van szó, hogy óvatosan kell kattintgatni, ebbe az is benne van, hogy nyilvánvalóan hamis cuccokat nem hogy nem teszek a gépbe, de pénzt azt biztos nem adok értük.
Saját szubjektív véleményemet tudom ismét közölni. 25 éve foglalkozom számítógépekkel, ebből közel 20 éve (a 286-os DOS korszak óta) PC-vel. Volt egy idő hogy használtam vírusirtót, de mindamellett megfontoltan használtam a gépet, ezért soha nem jelzett egyik sem. Vicces, de nem szoktam vírussal találkozni, pedig minden évben kétszer kipróbálok egyet-egyet a neves vírusirtók közül a mai napig, hátha talál valamit. Nem találnak. Viszont azt is tudom saját tesztjeim alapján (mivel nagyon sok idegen gépet szerelek), hogy nagyon fogják a gépet. Két extra lassító szoftver: 1. az AVG összes verziója, és 2. a Norton Antivírus. A McAffe, a Panda és a Kaspersky közepesen lassítja, a NOD és az Avast alig észrevehetően, de lassítja. A Microsoft Security Essentials lassít a legkevésbé.
Tény, hogy van 2 tucat biztonságos honalap, weboldal amit használok, de több szerintem senkinek nem kell, aki nem ész nélkül, ha meglát egy linket rányom, plusz hülyeségeket nem teszek a gépbe. Nem mondom, hogy ne használjon senki vírusirtót, sőt használjon mindenki! Én kösz de megvagyok nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!