Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki el tudja magyarázni...

Valaki el tudja magyarázni nekem lépésről lépésre a World of Warcraft (WOW) -nak a telepítését?

Figyelt kérdés
Ha kell akkor írjatok regénnyt de meg kéne értenem hogy hogyan kell csinálni.
2009. máj. 15. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi lenne a emberiséggel a google nélkül!

[link]

2009. máj. 15. 10:49
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát ebből nem sokat értek!!!

Mondjuk azt sem tudom mit sejelnt hogy:updete

Meg eggyáltalán nem.

2009. máj. 15. 11:01
 3/14 A kérdező kommentje:
bocs azt akartam írni a 2. sorba hogy:mit jelent
2009. máj. 15. 11:02
 4/14 anonim ***** válasza:
ha nem tudod, mik ezek, akkor nem is kell neked wow. annyira bírom, mikor az ember nulla tudással akar valami bonyolult dolgot megérteni. inkább legózz
2009. máj. 15. 11:07
 5/14 A kérdező kommentje:

meg mit jelent az hogy enGB vagy enUS?

Nem mindegy hogy meik patch????

2009. máj. 15. 11:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Három része van a WoW-nak. Alap játék, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King. Ahhoz, hogy játszani tudjál mindhárom meg kell legyen.

1. Berakod az alapjáték 1. CD-jét, elindítod a telepítést. Ha kéri a következő lemezt, akkor bepakolod neki. Egyszercsak kész lesz.

2. Berakod a The Burning Crusade 1. lemezét. elindítod, ha kéri a következőt, bepakolod neki.

3. Berakod a Wrath of the Lich King DVD-t, elindítod, feltelepíted.

(Mielőtt beleraksz egy új lemezt, az előzőt kiveszed...)

Elindítod a játékot az asztalra került parancsikonnal, vagy a Start menüből. Mivel nem fog neki tetszeni a verzió, elkezdi update-elni, frissíteni a legújabbra. Merthogy folyamatosan javítják, illetve új részeket tesznek bele. Jápár órát el lesz a patch-eléssel. Egyszercsak elindul és happy vagy.

2009. máj. 15. 11:11
 7/14 A kérdező kommentje:
hát azért kérdezem hogy meg értsem
2009. máj. 15. 11:13
 8/14 A kérdező kommentje:
hát akkor szal ban vagyok,mert a Wrath of the Lich King az nincs meg
2009. máj. 15. 11:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Az enGB és az enUS az angol nyelvet jelenti: a GB a britek által, az US az amerikaiak által használtat. A GB helyett UK-t is használnak. Ha tudsz angolul akkor mindegy, melyiket választod, ha nem tudsz akkor meg főleg mindegy.
2009. máj. 15. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha eredetin akarsz játszani, és nincs Lich Kinged, és nem Lich King accountod van, akkor tudsz játszani, de nem tudsz minden újat kihasználni. Indítsd el és felpatcheli (szép magyar szó!) magát. De tovább fog tartani.
2009. máj. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!