Berti_92 kérdése:
Hogy tudom telepíteni az Elan Smartpadet a laptopomra?
Figyelt kérdés
Egy Packard Bell EasyNote TK81-esről van szó; gyárilag rajta volt, azonban fogalmam sincs hogy hogyan, de sikerült letörölnöm... CD-t nem kaptam a laptophoz, nincs miről visszategyem.... És most nincs semmilyen szoftver fent, nem tud szegény tapicska semmit, csak mozgatni a kurzort és klikkelni...:S2011. dec. 4. 23:48
1/6 anonim válasza:
Ha egy kicsit több információt osztasz meg (pl.: operációs rendszer), akkor esetleg kereshetünk hozzá illesztőprogramot.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg van oldva :D
2011. dec. 7. 21:03
4/6 anonim válasza:
neked meg a 2 meg 3 ujjas mozgatás?
nekem sehogy sem akar menni, pedig alapból fent volt a progi, de csak az egyujjas megy
plíz válaszolj
5/6 A kérdező kommentje:
Igen ment mind a 2, mind a 3 ujjas mozgatás/nagyítás/görgetés/bezárás/. minden ment rendesen. Beállításokban nézd meg (a program beállításaiban), mert ki lehet kapcsolni. (ki lehet venni a pipát) :)
2013. jún. 3. 11:42
6/6 anonim válasza:
néztem, állítgattam mindent, mondjuk nekem egy újabb verzió van meg sztem.nem az a piros színű témás, hanem újabb:D
na mind1 azért köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!