Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem fut az Apache szerver?

Miért nem fut az Apache szerver?

Figyelt kérdés
Telepítettem a XAMPP-ot, és PHP-hoz kellene az Apache. A MySQL fut, amikor a startra klikkelek, de az Apach nem. :( Mi lehet a gond? Win7 oprendszerem van.
2011. dec. 4. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem 2x kell rákattintani :)

Ha úgysem akkor valami konfigurációs bakid van a conf fájlokban és a php.ini -ben kell szétnézni h mi akaszthatja meg.

2011. dec. 4. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sokszor kell rá kattintgatni gyorsan, és akkor nagy nehezen egy mp-re elindul, de utána megint megáll. Áá, csak tudnám mit kell átállítani a confban vagy az iniben. :(
2011. dec. 4. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Meglett a hiba! A Skype blokkolta. Csak ha valaki más is ilyen problémában szenved, ne felejtse bezárni a skypeot előtte. :D
2011. dec. 4. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Akartam pont mondani, hogy a skypenak van olyan beállítása, hogy a 80-as portot használja, mivel azt a tűzfalak általában átengedik, emiatt az Apache nem tud elindulni azon a porton, mivel foglaltnak látja.

De ha előbb startolod az Apacheot és utána a Skypeot, akkor nem lesz ilyen gond. (Mivel a Skype másik porttal fog próbálkozni.)

2011. dec. 4. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, épp felvilágosítottak erről. :)
2011. dec. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!