Heart of darkness játék?
Attól még hogy máshonnan töltöd le, a gépigénye ugyan az lesz. Nyilván nem kell nagyon csodálkozni hogy a Windows 7 nem kezel igazán jól egy 12 éves játékot...
Szerintem nem sok mit tehetsz ellene.
igen felfogtam h a windows7 a szar és tuti h nem lehet rá rakni olyan verziót ami rendesen menne rajta.
De gondoltam h itt vannak programozó zsenik, akiknek nem akadály egy ilyen kérés.
igen felfogtam h a windows7 a szar és tuti h nem lehet rá rakni olyan verziót ami rendesen menne rajta.
De gondoltam h itt vannak programozó zsenik, akiknek nem akadály egy ilyen kérés.
Én meg úgy látom hogy egy kukkot nem fogtál föl abból amit mondok. A Windows 7 nem szar (bár ízlések és pofonok) de azon nem kell meglepődni hogyha a vadi új hifidbe bele erőszakolsz egy bakelit lemezt, azt nem fogja lejátszani. A fejedben pedig egy hatalmas tévhit lebeg, mert a programozók nem arra vannak szakosodva hogy kitaláljanak valami világmegváltó módszert egy mezei júzernek hogy egy tizen éves játékkal tudjon játszani az épp aktuális oprendszeren.
Beírod google-be h "win 98 free download" és keresgélsz, vagy rákeresel torrent oldalon...
Egyébként normális választ adtam , nem értem mi bajod van vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!