Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » CAD programozásról, mivel...

CAD programozásról, mivel kezdjem?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni CAD-ben modellezni, de nem találtam egyetlen hülye-barát programot sem. Valahogy olyan nehéznek tűnik a kezelése, biztos én csinálok vmit rosszul. Melyik programmal érdemes elkezdeni?
2011. nov. 30. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom 3D modellezésre gondolsz. Hülye-barát alkalmazás nem létezik. Egyiket sem egyszerű használni. Én ezeket az alkalmazásokat szoktam használni 3D modellezésre és 3D animáció készítésre:

3D Studio Max

Z-brush

Chief Architect

Smith Micro Poser

Autocad

Ha mindegy, hogy a szoftver nem freeware, akkor kezdheted a 3D Studio Max-szel is. Ha ingyenes kell, akkor a Blender lesz megfelelő számodra.

Az Autocad az nem igazán modellezésre, inkább műszaki tervezésre való.

Arra készülj fel, hogy nem lesz könnyű feladat megtanulni egy ilyen szoftver használatát.

Ezt a 3D panorámát 3D Studio Max-szel készítettem:

[link]

Elég sok munkám volt vele.

2011. nov. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!