Hogyan tudok nCore-on meghívót küldeni?
Figyelt kérdés
A támogatottságom 100%, de mikor meghívót akarok küldeni ezt írja ki: "Meghíváshoz legalább Tag ranggal kell rendelkezned!" Hogyan lehetek tag? :S2011. nov. 29. 20:12
1/8 godside válasza:
szerintem a gyik vagy faq reszletes leirast tartalmazhat keresd fel es nezz utana...
2/8 A kérdező kommentje:
jogos, köszi ;)
2011. nov. 29. 20:17
3/8 godside válasza:
de ha van felesleges meghivod ncore-ra akkor nekem is kuldhetsz... :D
4/8 anonim válasza:
mi is a kérdés? hogy lehetsz tag? vagy hogy kell meghívót küldeni?
Egy meghívó elküldése 500 pontba "kerül".
A meghívási lehetőség csak akkor elérhető, ha a támogatás elérte a 100%-ot. (Természetesen támogatói státusszal bármikor lehet meghívót küldeni.)
• Csak Tag, vagy magasabb rangú felhasználók tudnak meghívót küldeni!
• Havonta 1 darab meghívó küldhető.
• Egy időben egyszerre csak 1 meghívóval rendelkezhet mindenki!
• A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért (nagyobb szabálytalanságok esetén pl.: aránycsalás)!
• Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan TILOS!
hogy lehetsz tag?
26 hete regelve
250 GB Up
5/8 A kérdező kommentje:
Hát meghívóm az nincs, pont ez volt a gond, de a gyik-ban megtaláltam. Kerestem is amúgy csak nem esett le a tantusz, hogy "Wiki" néven van a gyik. 2. hozzászóló; köszönöm válaszodat, már megtaláltam. ;)
2011. nov. 30. 13:49
6/8 anonim válasza:
Előző meg a f@szomat! Egy meghívó igényléséhez 50 pont kell! Nézd meg -.-
7/8 Mr.Cs válasza:
na most kötekedünk? Most pontosan 10 pont egy meghívó... -.-
Április 2ig
8/8 nem futja a nevemre válasza:
úristen,hogy lehet valaki ilyen hulye? elmondom nektek hogy par evvel ezelott 1000ft volt egy nCore-os meghivo, most nem 500pontert lehet kuldeni valakinek, hanem csak 50-ért,és ugy kapsz pontot hogy ha letöltesz valamit es vissza Seedeled-- magyarul vissza töltöd, és 3 napig kell vissza tölteni, na es attol fugg hany GB-os dolgot toltesz le, és ugy kapsz pontot, meg ugy is kapsz pontot ha naponta egyszer fel lepsz az oldalra, de amugy ott a leirasba az nCore-on okosok !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!