Lehetséges/Szabad letöltésben lévő fájlt defraggmentálni?
Sok ez így egyszerre. A sávszélességet priorizálhatod (jobb klikk a torrenten és vedd alacsonyra). Ha alatta a fájlok fülön kattintasz a prioritásra akkor azt a torrentek -re értendő, hogy melyik fájlnak legyen (le és feltöltés) elsőbbsége. Az ingadozás megszokott a torrenteknél, attól függ, melyik peer -hez csatlakozol éppen és az mennyivel tud feltölteni. Mellesleg ha te lassabban töltesz fel, lassabban is jön le letöltéskor, de most seed -ről beszélünk.
Ajánlom minden torrentezőnek a cfosspeed -et ami kezeli a sávszélességet, javítja a ping -et és priorizálhatóak a programok, protokoll -ok.
visszatérve az eseménynaplóra (4226.....A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot).:
futtatásba (startmenü) beírod:eventvwr.msc
Rövid info.:
Félkapcsolatok számának növelése (xp- vista):
megakadályozhatod hogy a windows lekorlátozza az egyidejű kapcsolataid számát!Letöltöd a EvID4226Patch-et.
ami módosítja a C:\WINDOWS\system32\drivers\tcpip.sys -t.A vírusírtó/tűzfalat addig állítsd le, mert vírusnak fogja ítélni, mint minden olyat ami rendszerfájlokat módosít!A 2-es szervizcsomagban (tól) bevezetett új tcp/ip.sys.rendszer fájl másodpercenként 10 félig nyitott egyidejű kapcsolatot engedélyez, ezt túllépve DoS támadásnak érzékeli és lekorlátozza netet!!!
Legegyszerűbb ha az asztalra mented. Telepítése: A PC-t csökkentett módban kell indítani /bekapcsoláskor F8 gomb nyomogat>a dosos ablakban jelöld a csökkentett mód hálózat nélkül sort / duplakatt az asztalon a patch ikonjára.A telepítés kommunikál veled, először közli hogy az eredeti tcp/ip.sys. fájlról másolatot készített a biztonság kedvéért az eredeti helyén /windows>system32>drivers/ TCPIP.SYS original néven. Majd felajánlja a max 50 egyidejű kapcsolat számát ( lehet több is ).Szerintem ennyi elég. Ezután telepíti az új fájlt. Enter, utánna normál módu indítás.
Másik (TIPP) hogy a Qos Csomagütemezőnél Vedd vissza az XP től az elvett 20% netkapcsolatot!!!
Start menü... futtatás..... beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség. Itt engedélyezd és állítsd át 0 -ra.
indítsd újra a gépet.
Használj protokolltitkosítást hogy megtéveszd a szolgáltatót, ha esetleg korlátozná a P2P forgalmat. Utorrentnél Beállítások (2x) IPv6 teredo telepítése.
Nagyjából ennyi. Az utorrent beállításainál van jópár lehetőség, pl. Feltöltési szálak korlátozása stb. Próbálgasd!
Írtam oda is, de csak tipp...
Az eseménynapló sok-mindent ír sokszor. Sajnos ez a windows hibája. Még friss telepítéskor is vannak bejegyzések. Nagyon sok időbe telt (kb évek)mig nem így néz ki most az eseménynaplóm, hogy nincs tele x -ekkel.
Én is legtöbbször rágugléztam a hibára, mi is okozhatja. Rossz telepítés, összeakadó programok, rossz beállítások, "gyári hiba" stb. Ha minden jól működik nem érdemes vele foglalkozni, túl sok idő! a SydebySide Microsoft Visual C++ 2008 -hibájára, annak hiányára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!