Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehetséges/Szabad letöltésben...

Lehetséges/Szabad letöltésben lévő fájlt defraggmentálni?

Figyelt kérdés
Szóval töltöm a BF3-at 12 GB és észrevettem, hogy teljes mértékbn töredezett. 10 KB/s-el tölt, annak ellenére, hogy sok Seed-elő van. Mikor lestoppoltam, a többi letöltés sebessége jelentősen megugrott. Szeretném töredezettségmentesíteni, hátha gyorsab lesz. Ezt úgy képzeltem el, hogy lestoppolom, defraggmentálom, és beindítom, csak attól félek, hogy a művelet után megszakad a letöltés és hát már lenn van 92%.
2011. nov. 28. 00:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az én letöltési sebességem megnőtt, mikor lekorlátoztam a feltöltést. 20-al töltött fölfelé, most 1-el. 15 Peer volt, most 8 van. Azért léptek le, mert tőlem töltötték, és mikor korlátoztam a feltöltést, azzal az ő letöltésüket korlátoztam? Szóval most másoknak csináltam rosszat a saját javamra?
2011. nov. 28. 10:46
 12/19 csacsi2 ***** válasza:

Sok ez így egyszerre. A sávszélességet priorizálhatod (jobb klikk a torrenten és vedd alacsonyra). Ha alatta a fájlok fülön kattintasz a prioritásra akkor azt a torrentek -re értendő, hogy melyik fájlnak legyen (le és feltöltés) elsőbbsége. Az ingadozás megszokott a torrenteknél, attól függ, melyik peer -hez csatlakozol éppen és az mennyivel tud feltölteni. Mellesleg ha te lassabban töltesz fel, lassabban is jön le letöltéskor, de most seed -ről beszélünk.

Ajánlom minden torrentezőnek a cfosspeed -et ami kezeli a sávszélességet, javítja a ping -et és priorizálhatóak a programok, protokoll -ok.

visszatérve az eseménynaplóra (4226.....A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot).:

futtatásba (startmenü) beírod:eventvwr.msc

Rövid info.:

Félkapcsolatok számának növelése (xp- vista):

megakadályozhatod hogy a windows lekorlátozza az egyidejű kapcsolataid számát!Letöltöd a EvID4226Patch-et.

[link]

ami módosítja a C:\WINDOWS\system32\drivers\tcpip.sys -t.A vírusírtó/tűzfalat addig állítsd le, mert vírusnak fogja ítélni, mint minden olyat ami rendszerfájlokat módosít!A 2-es szervizcsomagban (tól) bevezetett új tcp/ip.sys.rendszer fájl másodpercenként 10 félig nyitott egyidejű kapcsolatot engedélyez, ezt túllépve DoS támadásnak érzékeli és lekorlátozza netet!!!

Legegyszerűbb ha az asztalra mented. Telepítése: A PC-t csökkentett módban kell indítani /bekapcsoláskor F8 gomb nyomogat>a dosos ablakban jelöld a csökkentett mód hálózat nélkül sort / duplakatt az asztalon a patch ikonjára.A telepítés kommunikál veled, először közli hogy az eredeti tcp/ip.sys. fájlról másolatot készített a biztonság kedvéért az eredeti helyén /windows>system32>drivers/ TCPIP.SYS original néven. Majd felajánlja a max 50 egyidejű kapcsolat számát ( lehet több is ).Szerintem ennyi elég. Ezután telepíti az új fájlt. Enter, utánna normál módu indítás.

Másik (TIPP) hogy a Qos Csomagütemezőnél Vedd vissza az XP től az elvett 20% netkapcsolatot!!!

Start menü... futtatás..... beírni: gpedit.msc

Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség. Itt engedélyezd és állítsd át 0 -ra.

indítsd újra a gépet.

Használj protokolltitkosítást hogy megtéveszd a szolgáltatót, ha esetleg korlátozná a P2P forgalmat. Utorrentnél Beállítások (2x) IPv6 teredo telepítése.

Nagyjából ennyi. Az utorrent beállításainál van jópár lehetőség, pl. Feltöltési szálak korlátozása stb. Próbálgasd!

2011. nov. 28. 11:03
 13/19 csacsi2 ***** válasza:
Nem azért léptek le mert korlátoztad, hanem mert gerinctelenek, vagy épp már meg volt a kellő arányuk letöltés (leech) közben. Ezért jó regisztrált torrent oldalon lenni, mert a seed elől lelépőket nem kultiválják, szankcionálják!
2011. nov. 28. 11:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Fú haver! Ezt elég lesz kb 1 hétig csócsálni! Na szóval elintéztem mindent, és nagyon köszi!!!!! Mellesleg az Eseménynapló tele van ilyenekkel: Alkalmazás fülnél: .Net.Runtime- mindenfelé HIBA, Rendszer fülnél: SideBySide- itt is HIBA, de csak is ezekkel. Miért? És nagyon köszi a válaszokat!!!! Olyasmiket fedeztem fel, amikről eddig nem tudtam, vagy nem tudtam, hol van. Mondja azt valaki, hogy a NET haszontalan, vagy butítja az embereket! Eddig elég sok mindent tanultam, vagyis nem haszontalan!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 28. 12:06
 15/19 A kérdező kommentje:
És erre nem tudnád a választ? Látom értesz hozzá! http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2.. A kérdésem második felére lennék kíváncsi, arra, hogy miért másol lassan a winyó, és miért dolgozik maxon másolás közben. Szóval Cache-hez értesz?
2011. nov. 28. 12:08
 16/19 csacsi2 ***** válasza:

Írtam oda is, de csak tipp...

Az eseménynapló sok-mindent ír sokszor. Sajnos ez a windows hibája. Még friss telepítéskor is vannak bejegyzések. Nagyon sok időbe telt (kb évek)mig nem így néz ki most az eseménynaplóm, hogy nincs tele x -ekkel.

[link]

Én is legtöbbször rágugléztam a hibára, mi is okozhatja. Rossz telepítés, összeakadó programok, rossz beállítások, "gyári hiba" stb. Ha minden jól működik nem érdemes vele foglalkozni, túl sok idő! a SydebySide Microsoft Visual C++ 2008 -hibájára, annak hiányára utal.

2011. nov. 28. 12:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Szép tiszta az Eseménynaplód, amúgy honnan értesz ezekhez a trükkökhöz? Neten utánanézel, vagy szoktál kísérletezgetni? Én a számítógépekről való jelenlegi tudásomat kb 90%-ban saját tapasztalataim szerint véltem felfedezni. Szóval nem tudnál segíteni a Cache-ben?
2011. nov. 28. 14:01
 18/19 csacsi2 ***** válasza:
Saját erőből, autodidakta jó sok szabadidővel, ebook stb. google sokat segít, ha jól keresel. Az ilyen hasonló oldalakon ahol segítőkészek az emberek sokat lehet tanulni. Lényeg, hogy soha ne higgy elsőre, hallgass meg másokat is, azok tapasztalatát. Eleinte hazavágtam a gépem, viszont mostanra biztonsági másolatokkal akár vissza is állítom, ha valamit nagyon elrontok. Erre az Acronis True Image home-a legalkalmasabb. Boot-ol a windows betöltése előtt, pendrive -ra és Cd -re is kiírhatod! Az ember legtöbbet saját hibájából tanul!Kell hozzá egy kis mazochizmus, maximalizmus és net!
2011. nov. 28. 14:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. nov. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!