FONTOS! Hogyan tudok több wordot egy worbe rakni? Hogyan lehet egyesíteni?
Figyelt kérdés
Van egy csomó word dokumentumom ami összefügg és szeretném egy worbe rakni anélkül hogy egyenként másolgatnám át mert az hosszadalmas. Már próbáltam úgy hogy kijelöltem az összeset és új wordot megnyitva bemásoltam,de érdekes módon mindegyik dokumentumból csak egy oldalt másolt be.
mit csináljak?
2011. nov. 27. 16:31
1/3 coopper válasza:
2/3 anonim válasza:
CTRL+A kombinációval a teljes dokumentum másolódik, nem csak egy oldal. Ezzel is egyenként kell az alapba bemásolni a többit, de ha csak nem száz vagy több dokumentum van, akkor nem olyan sok idő.
3/3 A kérdező kommentje:
hát én sokkal egyszerűbbet találtam .csak simán beszúrás fájl és kijelöltem az összeset így lett egy hosszú terjedelmű de 1 doksim
KÖSZÖNÖM AZÉRT!
2011. nov. 27. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!