Mit gondoltok a World of Tanks játék programról?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 09:15
11/19 Danika2002 válasza:
Mind tudjuk hogy a war tunder sokkal jobb minden szempontból
13/19 anonim válasza:
legszarabb,csaló,szutyok MMO amivel valaha játszottam
14/19 anonim válasza:
Wotozok én is de én nem költenék rá egy fillért sem! 5 éve nyomom 8 as a legnagyobb tankom oszt csumi
15/19 UjfalviLajos válasza:
4-5 éve játszom ! letöröltem párszor mert felidegesített aztán megtanultam játszani , megtanultam a gyengéjét! Sok időt öltem bele ! A legnehezebb volt eleinte azt elfogadni hogy ebben a játékban előfordul hogy nem látod az ellenséget habár az lő rád és lát téged ! ez frusztráló és idegesítő ! Fejlesztettem tier 10 ig is! DE: MOST JÖN A FEKETE LEVES : amit szerettem benne azt mind kiszedték ! A bulldogot lebutították , az mt25 ös tankot lelassították , a régi szép pályákat mind kiszedegették ! maradt a lomha játék ! az arty-k arany lőszerét kiszedték ! szóval minden amivel meglepetést tudtam okozni , minden amivel meg tudtam változtatni a játék állását , mindent amivel meg tudtam fordítani a vesztésre állást nyerésre, azt mind mind kiszedték ! maradt a lomha játékmenet ! a bebúvós félénk játékstílus ami nem a kedvencem ...
17/19 anonim válasza:
Miota nem wotozok boldog eletet elek!
18/19 ezt nem válasza:
Szerintem is egy kalap szart az egész 54000 csata után mára már teljesen játszhatatlan ,olyan algoritmus van írva rá,hogy minél fejlettebb vagy ,annál szarabb!
19/19 anonim válasza:
szerintem direkt sz*r csapatba oszt mert nem fizettem érte egy fillértse. de lemerem fogadni aki fizet, azt a jobb csapatba rakja a sz*r csapat ellen...
Persze néha lök egy kis csontot, h ne töröld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!