Mi lehet a gond a Free Download Manageremmel? Részletek lent.
fogalmam nincs.ezt,hogy tudom megnézni?
most telepítettem újra a Windows-t ezért gondoltam felrakom a legújabb firefoxot a 8.0.1-et.ezelőtt 4-eset használtam.
ja bocs félreértettelek.a régibe azaz a 4-esben simán ment.
itt már nem megy...
lehet rá megoldás?vagy vissza kell raknom a 4-est?mondjuk nagy nehezen sikerült letöltés indítanom,de így rohadt sokáig tart elindítani egyet is pedig a mediafiren ahonnan töltöm a sorozatokat van,hogy 1 rész 5 part-ban van feltölve...elég időigényes volt eddig is most meg pláne.(úgy tudom elindítani,hogy a download linkre jobb klikk majd itt megnyitás új lapon,itt persze felhozza a firefox,hogy letöltse e,ezt kinyomom majd új ablak linkjét kimásolom és bemásolom az FDM-ben az új letöltés menüpontban)
Régi Fox verziót használni....nem látom értelmét,elméletileg a legújabb mindig jobb (kivéve,ha nem).
Csak hát ugye,kérdés,hogy a beépülő progik fejlesztői mikor teszik kompatibilissé az alkalmazásokat az aktuális Firefoxszal.Talán tedd fel az Operát alternatívának,ebbe is be tud épülni az ORBIT DOWNLOADER,ami szerintem többet tud a FREE DOWN.MANAGER-nél.
már sikerült megoldani.
igaz,hogy még mindig nem tölti automatikusan,de úgy megcsináltam,hogy csak simán megfogom a "download" linket és odahúzom a FDM kis ikonjára ami látszik ha bele vagyok lépve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!