Nincs valakinek egy fölösleges Minecraft prémium accontja?
Tudom, nekem kéne megvennem, de hiába mondom anyámnak, nem veszi, mert ugyebár magyarországról csak bankkártyával, paypalon át lehet, de nem engedik. Esetleg ha valaki már nem játszik, akkor nekem adná? Persze privát e-mail-en :)
Előre is köszönöm! Kérek mindenkit hogy ne írja hogy te csicska, hogy minek kéregetsz meg ilyenek. Tudom, nem kéne, de hát egyszerűen nem tudom megszerezni, hiába van rá pénzem :'(
Amúgy, ha nem tetszik, akkor miért akartad megvenni?
+ Ha jobbat tudsz, akkor hajrá... Kíváncsian várom!
1. Kezdo programozo vagyok, egy haveromal (o meg kevesebbet tud) elkezdtunk egy 3D belul, felul nezetes tankos jatekot, 2 het alatt megvolt a grafikai motor (nezetvaltassal es a tankokkal - 15 kulonbozo van), most 2. Honapja fut a project, hamarosan keszleszunk az Alpha 1.0 (legelso neten kiadott verzionk)-val. 2 honap alatt HD grafika, 15 tankmodel, 81 szint, fejlesztesi rendszer (a kedvencemre, az M4 Shermanra 8 fele loveg, 2 torony, 19 skin, 3 motor, 5 lanctalp es 2 test), tapasztalati rendszer, penzgyujtes. Ez 2 honap alatt, a tankokon eddig osszesen 192 fejlesztes van, ma keszult el a 71-81 mapok. Ezek utan mond, hogy higgyem el, hogy a Minecrafton sokat dolgoznak. A feneket, semmit nem csinnak vele, max neha jon buxfix meg 5 uj targy.
2. Mert veszem meg, mert tobbi haverjaimmal mindig ezt jaccok, azok a csirak (ha olvassatok, akkor bocs) csak a Notch fele Minecraftot dicsoitik.
3. Mondanam hogy eljon az az ido amikor az en jatekaim atveszik Notch kockavilaganak a helyet ,de sajnos en nem tom elterjeszteni enyemet, hiaba lesz ingyen es hiaba lesz szebb-jobb. Egyszeruen nincs penzem a reklamra, mert notch se erne semmit, ha nem lenne penze meg nehany jo otlete (ha az ove).
Ennyi!
Ha ilyet csináltatok, akkor miért hiszed, hogy abban nincs munka??
Kíváncsi leszek... (De remélem a 0-ról írtátok a nagy részét, nem valami kész motorra vágtatok rá pár dolgot.)
Amúgy meg egy felülnézetes játék nem nagy cucc, nekem elsőre 1-2 nap, amikor a haveromnak írtam a beadandóját, akkor pár óra kellett... Azért egy FPS írni "kicsit" nehezebb. (Főleg ha mondjuk javaban csinálod a semmiből...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!