Linux segítség?
Szóval fel szeretném rakni a linuxot a laptopomra.
Régen már fenntvolt ,csak aztán sok program nem ment rajta és nem bírtam szóval visszaraktam a windowst.Viszont most megpróbálom újra megszeretni:)
Amire én a gépet használom: Filmek ,sorozatok letöltése és nézése valamint internetezés.
Viszont van egy apró gondom.
Az iTunes elfut valahogy linuxon?
Az iPodomra csak azzal lehet zenét rakni meg amúgy is szeretem az iTunes-t szóval az mindenképp kellene.
Megoldható valahogyan?
Előre köszönöm!
Az iTunes témában nem vagyok otthon, de az ubuntu fórumán azt írják, hogy zenét rá tudnak tenni, csak adat-szinkronizációt nem lehet megoldani: [link]
én most ubuntu 11.10-et használok, és kevesebb problémám van vele mint a win7-el.
itt tudod letölteni: [link]
neked a desktop változat kell 32 vagy 64 bites.
a telepítéssel kapcsolatbanpár tapasztalat:
1 ne az egész lemez felhasználásával készítsd.
2 partíciókezelés: a rendszerpartíciót a \-be csatold
a swap(virtuális memória) mérete legalább annyi legye, mint a memóra: ugyanis ha hibernálod, akkor ide menti a memória tartalmát, és ha kevesebb a hely akkor bekapcsolva marad a gép
az összes többi partíciónál (windowsos és linuxos) állíts be csatolási pontot: \VALAMI és akkor mindig automatikusan felcsatolja
3 nyugodtan telepítsd a harmadik féltől származó szoftvereket is(evvel feltelepíti a flast is, és nem kell avval külön foglalkoznod)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Megfogadom a jótanácsaidat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!