Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha letöltök egy program törlő...

Ha letöltök egy program törlő programot, akkor csak azt törli le, amit én akarok, ugye?

Figyelt kérdés
Muszáj letörölnöm egy-két Adobe programot, hogy tudjam újratelepíteni, de a gép nem engedi, ezért úgy döntöttem valami programmal törlöm le, de nem akarom hazavágni sem a gépet...A CCleaner jó lesz? VAgy ZSOft Uninstaller?
2011. nov. 25. 08:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sikerült a Revoval :) Köszi azért! :)
2011. nov. 25. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:

:)

Nincs mit

2011. nov. 25. 11:51
 13/18 csacsi2 ***** válasza:

Használj uninstall programot.:

Uninstall tool.

Ha azt akarod hogy vissza is tudd állítani, uninstall után akkor az Total Uninstall -t ajánlom.

Microsoft Installer Cleanup - csak a bejegyzéseket törli, ha valamiért nem engedi újratelepíteni a programot (nagyon hasznos (msicuu!)

Jv16 powertools-nak is nagyon jó az uninstall és regyisztry tisztító része!

2011. nov. 25. 12:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát a Revo-val sikerült a programot törölnöm, ellenben nem tudok másik Adobe-t telepíteni, valami gubanc van, újra kell telepíteni a gépet :S
2011. nov. 25. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia.

kiír valami hibaüzenetet ?

2011. nov. 25. 22:11
 16/18 csacsi2 ***** válasza:

Erre írtam a Microsoft Installer Cleanup utility -t.

[link]

A registry -ből (futtatás / regedit töröld a következőket:

Sajátgép\HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Acrobat Reader

És a

Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader

Természetesen az adobe termék alatt azt amelyik pl.: Az Acrobat Reader

2011. nov. 25. 22:26
 17/18 csacsi2 ***** válasza:
Elfelejtettem, ha megvolt a Clean up utility és a registry tisztítás (nekem a jv16 pt jött be), kiszedted a regedit- ből a 2 bejegyzést akkor indítsd újra a gépet és utána telepíts!
2011. nov. 25. 22:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Hűha:) Köszi szépen, de ezt nem merem egyedül csinálni, még valami marhaságot csinálok...:) amúgy Dreamweavert és Flash CS4-et töröltem, de azért nem tudok telepíteni, mert azt írta ki, hogy "Egyszerre csak egy Adobe termék telepíthető. Fejezze be a másik telepítést az xy telepítése előtt"...valószínűleg valahol bent maradt még..valami...a többi Adobe-t nem akarom törölni, hiszen azokkal nincs baj...na mindegy, majd segítenek, és újratelepítik, amúgy is be van lassulva egy picit a gép, úgyhogy ráfér egy kis frissítés...
2011. nov. 26. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!