Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Qucktime nem játszik avit. Miért?

Qucktime nem játszik avit. Miért?

Figyelt kérdés
Fekete kép, hang nincs, a csúszkán bele lehet tekerni elvileg de semmi. Néha kidob egy ablakot, h hiányzik egy komponens és behozza az apple honlapját ahol az xvidről magyaráz. Persze az ottani link csak Mac-hez jó..Xvidem egyébként van fent, minden más viszi is az avit, de a Quicktime kellene. Már kodek packot is feltettem, de semmi változás.
2011. nov. 22. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs meg a codec, tölts le hozzá egy codec pack-ot, de ajánlanám a K-Lite Codec Pack-ot, az tartalmazza a Media Player Classic-ot, ami gyors, mindent lejátszik, és a videó méretéhez igazítja a keretet, ami jó dolog, nameg magyar és egyszerű...
2011. nov. 23. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Feltettem a K-lite-ot, de nekem nem a media player classic kell....VLC-m van és az is mindent visz. Nekem az kell h a Quicktime vigye az avit. Mert a photoshop is quicktime-ot használ és kell hozzá ha gifet akarok csinálni..
2011. nov. 23. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor keresned kell QuickTime Codec Pack-ot, vagyis direkt a progihoz készített kodekeket.
2011. nov. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!