A Call Of Duty: Modern Warfare 1,2 nekem akadozva megy. Tudnátok nekem segíteni hogy miért akadozik?
Először is megnézed, hogy mik a minimum rendszer követelményei a játéknak. Ha nincsenek meg, akkor sajnos azzal a számítógéppel nem fogod rendesen futtatni. Másrészt a grafikai beállításokat is leveheted. Pl. a felbontást.
Keress rá a "Gamebooster" programra google-n, az javít a PC teljesítményén egy kicsit.
Sok mindentől lehet. Amennyiben települt akkor mennie is kell.
-Leggyakrabban a háttérben futó folyamatok akasszák meg. állítsd le az olyan progikat amik használják a merevlemezt.
-ha határon van a gépígényhez a géped állítsd be a grafikát a játékban kisebbre (nem lesz szép, de nem akad)
-A játékok hamar széttöredezik a merevlemezt, töredezettség-mentesítsd!
-Van egy jó kis program. Advanced system care -nak a game booster.
Töredezettségmentesítheted vele a játék könyvtárát, ha általa futtatod a játékot a játék időtartamára lekapcsolja a felesleges szolgáltatásokat, programokat, hogy több erőforráaod legyen.
- Crackelt warezolt játékoknál előfordulna hibák, használj eredetit.
A notebookom:
Windows 7 Home Premium
64-bit Operatyng System
2GB RAM
AMD V140 Processor 2.30 GHz
Nekem angol nyelvu gépem van, ha lehet akkor leirnatok nekem angolul magyar helyett h mibe kell belemennem...koszi
A játékoknál fontos a videokártya. Nos nagyon a határon van a géped a játékkal szemben. Nézd át ezt:
És ha a videokari nem ok (pl.:Shader 3 verzió) akkor nem fog menni. Angolul sajnos nem tudom mi hogy van.
A futtatási parancsokból (start menü futtatás)beírod dfrg.msc - töredezettségmentesítő. Ajánlom még a Lemezkarbantartó: cleanmgr.exe -t
A gamebooster-t meg telepíteni kell akár csak a karbantartó programokat (pl ccleaner). Sajnos a notebook -ok nem játékra terveződtek, bár fejlődnek rohamosan.Játssz a sniper elite -vel jó és online (is) játék kis gépigénnyel. Figyeld hogy elég szabad helyed legyen a merevlemezen! Többet nem tudok mondani, talán a többiek! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!