A multiplayer-hez csak internet kell és már lehet is a töbiekkel játszani?
Figyelt kérdés
Ez a játék a Call Of Duty 2 és a Call Of Duty 5.
A kérdést úgy értem egyben,hogy semmi beállítást nem igényel?
2011. nov. 22. 14:52
1/8 anonim válasza:
A játékot nem ismerem, de legtöbbjüknél regisztrálni kell, vagy Steam közösséghez kapcsolódni meg minden. De hát próbáld ki, majd meglátod, hogy mi is kell hozzá. Ha regisztrációt kér, regisztrálj.
2/8 anonim válasza:
Sajnálom, de sosem találkoztam PS3-al, így nem értek hozzá. Szerintem nem kell regisztrálni, mert nem PC hanem PS3. Szerintem van olyan menüpont, hogy Játék kezdeményezése vagy Játékhoz kapcsolódás. Angol játéknál: Join Game vagy Host Game. Valahogy így van.
3/8 anonim válasza:
Szerintem mindenkit kiír aki kapcsolatban van.
5/8 P.O.C. válasza:
COD5 -el csak eredeti, legális játékkal tudsz Online játszani. COD2 -höz vannak tört tört szerverek is.
Annyi kell hozzá, hogy az összes javító patch -et telepíteni kell. COD2-nél 1.3 -ig vannak COD5-nél meg ha jó emlékszem 1.7-ig. Ez után leszedet és frissíted a PunkBuster -t és már játszhatsz is.
6/8 csacsi2 válasza:
Egy Ilyen (hasonló) játékot ismerek amihez semmi nem kell (pl.: Xfire)az a Sniper Elite. Csak a programot kell telepíteni, kódot sem kér és jó kis játék.
7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és PS3
2011. nov. 24. 20:11
8/8 P.O.C. válasza:
Ezt mondhattad volna a kérdésben.
Sosem volt még konzolom, de igen valószínűleg csak eredeti játék és nekapcsolat kell. Meg nagy valószínűséggel egy router is fog kelleni, ha esetleg a konzol DHCP -n kívül más netet nem képes kezelni. De ha igen, akkor sem árt, már csak a kényelem miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!