Kép írás, hogyan?
Hello, annyi lenne hogy van 392db kép amit kiszeretnék írni egy CD-re de eddig nemsikerült megoldanom... Neroval írtam ki eleinte VCD-nek és ugy ment is de akkor kevesebb volt mint 99 most meg ugye 300+ és igy nem lehet VCD-nek tehát egszer kiírtam már mint SVCD de azt meg nem játsza le a DVD lejátszo...
tudnátok ajánlani programot vagy vmi megoldást amivel ugy lehetne kiírni hogy pár másodpercig mutassa a képet majd továbbmennyen automatán?

Én képeket mindig sima adat cd-ként/dvd-ként írtam. A leggagyibb dvd lejátszónak is meg kell jelenítenie, és egymás után vetítenie. Komolyabb lejátszóknál pedig még képáttűnést, fájlnév megjelenítést, stb. is lehet állítani.
4800 Ft-os Hyundai dvd-m még azt is engedi, hogy a lemezen lévő mp3-at játssza a vetítés alatt (sima adat dvd-ről).

Adatnál annyit enged, amennyi a cd/dvd kapacitása. Ha nem valami extrém nagy képek, akkor ez cd-n több száz, dvd-n több ezer is lehet.
Bármelyik íróprogrammal lehet adat cd-t/dvd-t írni, ami van. Ha nincs, ez ingyenes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!