Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudnék samsung star...

Honnan tudnék samsung star 2-höz (s5260) témákat ingyen letölteni? Sehol sem találtam.

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 06:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Lehet vannak témák, de erre konkrétan nincs. Mint ahogy az összes többi zárt rendszeres touchwiz-es samsungra sincs. A magmamobile.com-on ugyan vannak témák ahol írják az s5260-at is ( [link] de ha jól megnézi az ember a kiterjesztéseket az rendszerint: .sis, .thn, .thm, .cab, .tfk Ezek egyikét se támogatja ez a telefon.

És bárhogy is lehet kereni vagy a kamu témákat találod, vagy pedig a módosított szoftvereket. Kár ezt erőltetni.

A Samsung apps-ban meg csak badára és androidra van alkalmazás.

2011. nov. 21. 23:39
 12/35 A kérdező kommentje:
Úgy tudom h ez bada mobil. egyébk. köszi. :)
2011. nov. 22. 13:36
 13/35 A kérdező kommentje:
Van annyi téma rá mint a ......! Az smt - t elfogadja. (Samsung Mobile Theme) Minden samsung téma megy eddig. Van őserdő, android, meg minden. Aki azt mondta nincs rá tévedett. aki pedig mást mondott köszönöm h reményt adott h keressek.
2011. nov. 24. 11:59
 14/35 anonim ***** válasza:
ez nem bada op.rendeszers telo! egyébként meg nincsenek rá témák!
2011. nov. 24. 16:11
 15/35 A kérdező kommentje:
pedig igeen! :p
2011. nov. 24. 17:57
 16/35 anonim ***** válasza:
mondom hogy nem az! mit nem értesz ezen??? amugy meg nézd meg a specikikációját és meglátod hogy nem az!! szal ennyi! XPPP
2011. nov. 25. 15:26
 17/35 A kérdező kommentje:
badawidget.com/themes?limit_model=2 Itt a link. ennyit erről hitetlen halandó muhahaha. próbáld ki őket star 2-n. és a samsung apps ba is van pár. ezen az oldalon ha jól tom 32. higgy a szemednek.
2011. nov. 25. 15:45
 18/35 anonim ***** válasza:

muhahaha! XDDD

még mindig nekem van igazam!! ha nem vetted volna észre amit linkeltél oldal tetején ez áll HATALMAS BETÜKKEL:

"Themes for Samsung Wave with Bada OS!" (samsung s8500)

Sansung Wave!!!! nem Star 2 (s5260)

nincs star 2-öm,de még mindig állitom hogy erre csak modositott szoftverek, firmwarek tehetök! NEM témák!!! és nem Bada op.rendszeres telo! hanem sima zárt rendszeres! asszem TouchWiz 2.0 fut rajta!

Muhahahahahaha! :D

2011. nov. 25. 20:52
 19/35 A kérdező kommentje:
Haha nekem star 2 van és műxik a bada s telókon. star 2-m van és működik mind. próbáld ki valaki telóján. Ha nem működik én postázok10000 ret ha pedig igen te és priviben küldöm a címet. Benne vagy? nagy meglepődésed lesz. Egy haveromnak is ilyen telója van.
2011. nov. 26. 08:46
 20/35 anonim ***** válasza:

van ez igy! :D

de akkor is állitom amit állitok! akk müködik müködik ha nem nem! :D ennyi.. téma lezárva legyél boldog hogy müködik!

2011. nov. 26. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!