Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft küldetések?

1 2 3 kérdése:

Minecraft küldetések?

Figyelt kérdés

küldetéseket hogyan tudok csinálni minecraftban? mert nekem a menüben csak singleplayer és multiplayer van

segitsetek létszi

2011. nov. 19. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
minecraftban nincsenek küldetések
2011. nov. 19. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ehehe.
2011. nov. 19. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
sehogy
2011. nov. 19. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
de láttam olyan videókat hogy volt egy adott map és nem szabadott semmit se széttörni meg ilyesmi
2011. nov. 19. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Singleplayerbe szerzel magadnak anyagot, megcsinálod a domborzatot, kitáblázod h mit kell csinálni, ilyenek. Aztán az elkészült pályának a mentését elküldöd.
2011. nov. 19. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Amire te gondolsz barátom az az AdventureCraft.

Ez egy (a Minecraft-tól) "külön" játék. Külön kell futtatni.

A Notch által kitalált Minecraft-on alapul... vagy nem is, inkább csak a grafika.

Le kell tölteni (), telepíteni, aztán játszani. Van benne map készítő, de mások készítette pályák.

Nagyon sok lehetőséget ad.

Beállíthatod, hogy hol mennyi és milyen szörny, milyen fegyverrel jöjjön. Mit dropoljon.

Tele van új tárgyakkal, kulcs, kapu (a kulcs nyitja) és ahogy te is mondtad, küldetésekkel.

én is most próbálom telepíteni. Szerintem eredeti Minecraft kell hozzá, mert kérí a bejeletkezési neved, kódod.

2011. nov. 20. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ott a letölteni után azért van zárójel, mert akartam linket küldeni, csak bele voltam lendülve az írásba és arra gondoltam később odarakom csak elfelejtette. Na, ez lenne az:

[link]

2011. nov. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!