Hogyan tudom egy mappa tartalmát kibontani amiben NRG
fájlok vannak? Látom a méretét és a tipusát.
Figyelt kérdés
Próbáltam többféle programmal de nem sikerül. ( Nero, Format Factory, mindenféle Iso átalakító programmal.) Az Iso Buster eljut odáig, hogy felismeri ,hogy Jpg és mekkora a mérete. De átalakítani nem engedi.
Az NRG a nero saját Lemezkép formátuma. Hasonló az ISO-hoz.
Szükséged van egy virtuális lemezmeghajtóra. Ehhez a legjobb megoldás a Daemon Tools Lite.
Ez létrehoz neked egy virtuális DVD meghajtót ahová felcsatolhatod az NRG lemezképeket. Ezek pont úgy viselkednek majd, mint ha egy DVD-t helyeztél volna a fizikai DVD meghajtóba.
2011. nov. 18. 22:48
2/7 A kérdező kommentje:
Nos letöltöttem a Daemon Tools-t. Átrakja a mappákat a virtuális meghajtóba de ugyancsak Nrg fomátumban, tömörítve. Próbálom kibontani Win Rar-ral de nem tudja. Lehet, hogy az a gond, hogy nem fizetős a Daemon?
2011. nov. 19. 00:01
3/7 anonim válasza:
Nem, a Daemon Tools Lite ingyenes! A Pro verzió fizezős, de az átlagfelhasználónak elég az Lite is. Ha beteszi a virtuális meghajtóba és ott van benne egy NRG fájl, azt másold ki, mondjuk az asztalra! Majd csatold fel azt a Daemonba!
Lehet, hogy aki készítette a lemezképet, nem tudta igazán mit csinál :3
2011. nov. 19. 00:25
4/7 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkozok, nem megy. Odáig eljutok, hogy berakja a gombsor(fájl hozzáadása, elemek eltávolítása, csatlakoztatás, stb.) alatti meghajtóba de a Sajátgépben levőbe nem. Ha rákattintok erre a meghajtóra, kiírja, hogy az eszköz nem áll készen. De látom hogy ott van. ?? Bocsi nem vagyok profi, valamit nem jól csinálok.
2011. nov. 19. 08:03
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen módszerrel hozták össze ezt a mappát. Megkaptam, hogy próbáljam megmenteni. :)
2011. nov. 19. 08:07
6/7 anonim válasza:
Nos kedves kérdező ez fura. Normál esetben ha felcsatolsz egy NRG fájlt Daemonba, akkor a tartalma megjelenik szépen a virtuális meghajtóban és úgy működik, mint egy CD/DVD/BD.
Csak arra tudok gyanakodni, hogy a te esetedben nem normális NRG fájlról van szó (maximum ilyenre nevezték el a fájlt). Fogalmam sincs mit tudnál vele kezdeni, sajnálom.
2011. nov. 19. 08:15
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítséget. Annyit még hozzátennék, hogy közben kiderült hogyan keletkeztek ezek a fájlok. Egy DVD-n lévő képekhez hozzáírtak még képeket(Nero-val) egy másik íróval. Akkor az eredeti képek eltüntek és az újak látszottak. Aztán valamilyen módszerrel NRG-t csináltak az egészből. Arra gondolok,lehet csak a mappaméret maradt meg, a tartalma törlődőtt. Mindegy, ennyi volt. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!