Létezik Bios szimulátor?
Figyelt kérdés
Olyan programra gondoltam, amivel anélkül állítgathatnám a Bios-t, hogy bármi zűrt csinálnék. Természetesen feljönnének hibaüzenetek, figyelmeztetések, szóval mint egy normális Bios-ban, csak ennek állításával nem módosítok semmit a gépben. Szóval van ilyen, vagy ehhez hasonló?2011. nov. 18. 09:41
2/7 A kérdező kommentje:
OK, kösz. Azért várok még, hátha valaki tud ilyesmiről...
2011. nov. 18. 09:56
3/7 anonim válasza:
ilyen nincs...viszont a biosban van 1 funkció h visszaállít mindent az alapra ami a gyári volt...ha eddig sem buzeráltad akkor ezután sem lesz gondja ezzel a visszaállítással..
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából azért kellet volna egy ilyen progi, mert a saját Bios-omban nem lehet semmit húzni, és ki akartam volna próbálni, hogyan működik a dolog meg minden. Olyan sincs pl. hogy a meglévő Bios menüt módosítani? Úgyértem hozzáadni menüpontot, feloldani lehetőségeket, stb. És az igaz hogy Bios frissítéssel megváltozik a menü?
2011. nov. 18. 11:33
5/7 anonim válasza:
Tegyél fel virtuális gépet, elvileg bios ott is van.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam, van is bennük Bios, csak nem lehet tuningolni. Alapfunkciókkal vannak felszerelve, szal semmi extrém... Azért kösz mindenkinek. Egyébként leltem online Bios Simulator-t, csak valamiért nem engedett belépni a Frequency and Voltage beállításokba, mintha taszítanám a tuningolást.
2011. nov. 18. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!