Winchester particionálása?
Figyelt kérdés
Van egy 1,5terrás vinyóm és mikor fölraktam rá a rendszert ugy raktam föl h 1,5terra. Van programom pl.: partition magic, de vmi hibát ír ki.
Azt a meghajtót amin a rendszer van azt nem lehet átméretezni vagy mi?
2011. nov. 17. 22:48
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Olvass vissza. Ezt is többször leírtam. Működő windows alatt átpartícionálni a rendszerpartíciót eléggé rizikós. Ha valami gubanc van és közben újraindul a gép, akkor ment a szemétbe a rendszerpartíció és a maradék is, főleg ha az egyik partícionáló hibát jelzett. Talán nem véletlenül... Gondold meg jól...
3/4 anonim válasza:
Ments le róla mindent, majd telepítsd újra, és a telepítőből megoldhatod a particionálást.
4/4 anonim válasza:
nekem is kéne valamijen progi mert nekem csak C patricio van és nem akarom elveszteni a dolgaimat és vlahogy kéne másik patriciot csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!