A Fable 3-t megéri megvenni?
De istenem te, akkor minek csinálnak a játékról tesztet???
Tessék, magyar, értelmes teszt a játékról, kb. fél perc alatt megtaláltam:
A videók a játékmenetről arra vannak, hogy kb beazonosítsad milyen játék, hogy néz ki, milyen lehetőségek vannak benne. Ha komolyabban érdekel, akkro találsz majd' minden játékkal foglalkozó lapon róla tesztet is. Van jópár magyar is. Azokban olvashatsz jót is rosszat is és a hozzászólásokban megnézheted kinek mi nem tetszett vagy épp kinek mi tetszett benne a tesztben említetteken kívül.
Pár teszt
18 feletti tartalom nem nagyon van benne szerintem, vagy könnyen kerülhető. Bár az is igaz, hogy itt-ott kicsiknek lehet elég nyomasztó, vagy félelmetes a történet. Nekem inkább hangulatos volt :D
Multi van, de nem létszükséglet. Biztos vannak benne jó dolgok, de én könnyű szívvel kihagytam.
Játékélményben nagyon jó, képileg, hanganyagban is pöpec, magyar felirat is van alapból.
Negatívum lehet: harcrendszer elég gyengus (kevés lehetőség, kevés fegyver és ruha, meghalni se lehet végleg). A dialógusok nem léphetőek át az esetek többségében, ami újrajátszásoknál lehet unalmasabb.
Összességében szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!