Erre a gépre meri valaki ajánlani a Windows Vista Home Basic-et? Intel Celeron 3Ghz.512MB RAM 256MB-os Nvidia videókártya? Stabilan fog futni a rendszer és nem lesznek akadások?
Rossz ötlet... XP-t tegyél rá... Ezen a gépen a vista-nál még a 2000 Professional is jobb...
1 szó mint 100 az XP jobb...
Szia !Ere a kérdésedre adók tanácsot
Erre a gépre meri valaki ajánlani a Windows Vista Home Basic-et? Intel Celeron 3Ghz.512MB RAM 256MB-os Nvidia videókártya? Stabilan fog futni a rendszer és nem lesznek akadások? függetlenül a vista hibáitól és mindentől érdemes erre a konfig - ra telepítenem ?
Azt írtad megy rendessen a vista akor ha azt akarsz akar hagyhatod nem ? Hisz megy a gépeden de neked kell dönteni . Nekem windows vista altimate van a gépemen elötte windows 7 volt ami állandóan nemcsatlakózót az internetre megszakadtak a letöltések és elmondtam a boltba ezeket a problémákat náluk ment a win 7 . hazavittem mert csak kém programokat találtak rajt . Elvittem egy másik számitógép üzletbe mivel továbbra se állt be válltozás söt rosszabb let mégtöbb újrainditás , azok is win 7 et akartak rakni a gépemre mondtam azt én nemszeretnék mivel elég sokat szenvedtem vele a mai napig felrakattam velük a windows wista ultimate t és azzal nemfagy az internetem meg semmi újrainditás megszakadó letöltések világos egyértelmü hogy a vistánál fogok maradni és nemhagyom magam befolyásolni mikor az jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!