Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows\system32\tp4ex. Exe?

Windows\system32\tp4ex. Exe?

Figyelt kérdés
Ez mit jelent? Nekem automatikusan elindul rendszerindításkr, de nem találtam rá kimerítő választ neten, hogy szükség van-e rá induláskor, vagy le lehet tiltani? Csak annyit hogy valami trójai vírussal áll összefüggésben, igaz elég szegényes az angoltudásom. Kérlek segítsetek, hogy letilthatom-e vagy az gondot okoz?
2011. nov. 15. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia laptopod van?

Ha igen akkor tuchpad egyik meghajtó programja ,de ezt csak feltételezem

google fordítás

tp4ex.exe (TrackPoint Ex) - Részletek

ő tp4ex.exe eljárást használják, hogy a használata a TrackPoint mutatóeszköz (touchpoint egér) beépített billentyűzet az IBM laptop. Ha abbahagyja ezt a folyamatot a TrackPoint mutatóeszköz már nem függvény.

tp4ex.exe van megjelölve, mint a rendszer folyamat, és nem úgy tűnik, hogy a biztonsági kockázat. Azonban eltávolítása Nyomvonal Ex hátrányosan befolyásolhatja a rendszer.

A Process Monitor adatbázis jelenleg regisztrálja tp4ex.exe az IBM.

Ez része az IBM laptop vezetők.

2011. nov. 15. 09:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen laptopom van. De mi az a Trackpoint? Valami mutató gondolom, így a szóból ítélve. Igazából azért kérdezem, mert olyan lassan tölt be a gépem, hogy elhatároztam, átnézem mik indulnak automatikusan. Volt egy csomó system32-es file, de ezek nagy részére találtam a Microsoft weboldalán leírást, hogy nem szükséges induláskor futtatni őket, mivel ezek valami kisegítő lehetőségek. Ezzel az eggyel nem boldogultam, mert erről nincs leírás.
2011. nov. 15. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg a fájt, majd jobbklikk->tulajdonságok. Ha van rajta digitális aláírás, akkor nem veszélyes.
2011. nov. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!