Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Portal 2 mi lehet a probléma?

Qati kérdése:

Portal 2 mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Teljesen eredeti gyári a játék.

Játszok vele és 10 percenként kidobál a windovs-ba.

Nagyon kérlek segítsetek!

2011. nov. 13. 17:38
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

:D

Akkor a hiba nem az én számítógépemben van. :) Én is pont ma szedtem le a Warez verziót. Ugyan ezt csinálja, pedig az összes javítást felraktam. Én meg még azt hittem, hogy a crack -el van baj, még jó hogy írtál.

Majd értesítelek, ha esetleg megoldást találnék. :)

2011. nov. 13. 18:39
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Na ha még olvasod, elvileg megtaláltuk Google barátommal a megoldást. Rendszergazda módban kell futtatni a játék indító fájlját.

Ha steam -es a játék, akkor a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\portal 2 útvonalon, ha nem akkor a C:\Program Files\Valve\Portal 2 útvonalon van.

Jobbkatt a portal2.exe -re --> Tulajdonságok --> Kompatibilitás (fül) jelöld be a program futtatása rendszergazdaként jelölőnézetet. OK.

Nekem 64-bites Win7 -em van, tegnap egy egész fejezetet nyomtam le és nem lépett ki. Remélem ez volt a gond.

2011. nov. 14. 09:30
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Bocs, tévedtem! Ugyan úgy kilép.
2011. nov. 14. 12:04
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Na itt a megoldás (Problem 4#):

[link]

Ez most már nagyon úgy tűnik, hogy tényleg bevált.

2011. nov. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!