Miért akad az MW3?
Egy megfelelő konfiggal rendelkező gépem van! Az MW3-at megvettem!!! Multiplayer játszásakor semmiféle lagg nem észlelhető, Frapsal 50-70 FPS-t mértem! DE ilyen 2 óra játék után egyszercsak elkezd olyan szinten laggolni a játék hogy játszhatatlanná válik, annyit kiderítettem hogy nem internet hanem FPS lagg, csak nem értem miért amikor gyönyörűen fut!
Előre is köszönöm!
Ne aggódj! Nálam is ugyanez a probléma, utána is jártam a dolgoknak, prohardver-en olvasgattam az mw3-as fórumba kb. 15 embernek ugyanaz a diagnózisa, játék szépen fut kb. 1-1,5 óráig, majd hirtelen olyan screenlag-fps lag jön hogy játszhatatlan az egész. Mást nem tehetünk, meg kell várni a köv. patchet.
(Nekem 4 GB RAM-mal, IntelCore 2Duo E8500 3,17GHz,AtiRadeon HD6850-nel csinálja ugyanezt)
ha tudsz angolul, elolvashatod, akkor találtam ezt a bejegyzést külföldi oldalon, mikor én is keresgéltem mi lehet a probléma:)
"Dear comunity,
My problem presents as following.
The game works flawless for me, 60 steady fps 99% of the time. It's just, after few map changes (betwee 3-10) the game suddenly becomes unplayable, and by unplayable i mean 5-10 fps and i'm forced to exit the game and restart it. I have no explication about it, i've moved my game on 2 different HDD's (WDD and a Samsung F3 Spinpoint) and the issue still persists. (and yes i've checked, there's no anti-virus nor windows updating)
I have Windows 7 64 (which i just did a fresh install 2 weeks ago), E8500, Gigabyte 6850 OC, 4gb corsair dominators, rest is irrelevant. My Modern Warfare 3 is legit.
Also i have major lag in menu's. But this issue occurs only the first 1-2 seconds when i enter the menu and each time a game starts (where i select my class) after that it's flawless.
Thanks,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!